Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 15:16

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 30 » Так просто зробити дитину щасливою!
15:48
Так просто зробити дитину щасливою!

22 січня для вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату Тернопільської обласної ради розпочалася благодійна акція «Подорож у країну мрій», яку організували Лотоцький Богдан, директор готельно–ресторанного комплексу «Женева» та менеджер цього комплексу Титаренко Тетяна, координатор зі співпраці з нашим закладом.
Школярі 2-3 класів відвідали розважальний центр «Країна мрій» у м. Тернопіль, де казково, яскраво, цікаво. Малеча була у захваті від можливості пострибати на батуті, загубитися у казкових лабіринтах та зануритися у різнокольорові кульки сухого басейну. Радість і щастя випромінювали дитячі обличчя.
Діти взяли участь у майстер-класі з приготування бургера. Маленькі кухарі готували собі їжу. Скільки серйозності і відповідальності було у їхніх поглядах! Смачний обід приготовлений своїми руками! Після закінчення свята на дітей чекали солодкі гостинці.
Дякуємо добродію Лотоцькому Богдану та пані Тетяні Титаренко за те, що запросили наших вихованців у казку з дитячих мрій.

Переглядів: 275 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz