Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 16:17

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 30

Вихователі-наставники із дитячого закладу відпочинку «Берізка» с.Молодаво, Дубенського р-ну, Рівненської обл. (кожного літа наші вихованці відпочивають у цьому закладі) відвідали учнів Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради 28.01.2020 року. Вони є представниками міжнародної благодійної корпорації «Братерство без кордонів- Україна», м. Рівне та хорошими друзями наших вихованців.
Зустріч пройшла в дружній теплій атмосфері. Сюрпризом для дітей були подарунки від організації.
До нових зустрічей!

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Всіх, тих хто народився в зимові місяці, об’єднав день 27.01.2020 р., коли у Гримайлівську санаторну школу-інтернат приїхали гості з фундації «Відкриті двері» Смоліна Наталія з молоддю із США. Було організовано цікаві і веселі ігри та змагання. Діти були щасливі від одержаних радісних емоцій, які чекає кожен, в день святкування свого дня народження. Вихованцям вручили подаруночки, у яких знаходились привітання і цікаві дрібнички для кожного. Діти весело і щиро дякували гостям.
А у їдальні на них чекав смачний торт та ароматний чай. Лунала музика, вітання від щирого серця для кожної дитини. Це свято принесло для всіх відчуття родинного затишку, любові, щастя і залишиться у пам’яті вихованців як найкращий подарунок на день народження.

... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Команда волонтерів проекту ««Штурмуємо» інтернати разом» з філії Перспектив «Зернопродукту МХП» минуло тижня, 24.01.2020р., вже вкотре відвідала вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи–інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.
Ці зустрічі завжди сповнені посмішками, теплими емоціями, а особливо – після зимових канікул, коли і діти, і дорослі діляться своїми новинами, ведуть дружні бесіди, які зігрівають серця.
«Штурмани»-волонтери підготували для учнів цікаві заняття – практичні, активні та веселі!
Разом навчились готувати смачні та корисні страви на кулінарному майстер – класі «Приготуй обід», опанували навички з догляду за одягом – чистка, прання, прасування та ремонт.
Було проведено футбольні змагання, участь у яких прийма ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи- інтернат І- ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради 24.01 та 29.01 вчилися, відпочивали та розважалися у дитячому розважальному центрі «Країна мрій». Найбатутніша арена, подарунки та сюрпризи, 7 атракціонних зон, інтерактивна кімната, творча майстерня, флешмоби, майстер-класи – це все для було для них.
Дякуємо благодійникам Лотоцькому Богдану та пані Тетяні Титаренко.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

День 22-го січня 1919 року увійшов до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України. На площі перед Софією Київською відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів. На волелюбному зібранні було урочисто проголошено об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
Урочиста лінійка, присвячена Дню Соборності та Свободи України була проведена і у нашій школі. Учні молодших класів провели флешмоб "Долоньки єдності".
Соборність – це символ боротьби за волю, порозуміння між людьми. І часточка надії і віри у майбутнє.
Отож, пам’ятаймо про незліченні жертви наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.

... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

22 січня для вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату Тернопільської обласної ради розпочалася благодійна акція «Подорож у країну мрій», яку організували Лотоцький Богдан, директор готельно–ресторанного комплексу «Женева» та менеджер цього комплексу Титаренко Тетяна, координатор зі співпраці з нашим закладом.
Школярі 2-3 класів відвідали розважальний центр «Країна мрій» у м. Тернопіль, де казково, яскраво, цікаво. Малеча була у захваті від можливості пострибати на батуті, загубитися у казкових лабіринтах та зануритися у різнокольорові кульки сухого басейну. Радість і щастя випромінювали дитячі обличчя.
Діти взяли участь у майстер-класі з приготування бургера. Маленькі кухарі готували собі їжу. Скільки серйозності і відповідальності було у їхніх поглядах! Смачний обід приготовлений своїми ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Дорогі колеги! Ось і підійшов ще один рік до кінця! Але шкодувати немає чому, бо в минуле відходять ті негативні, а разом із тим позитивні моменти, які пережив наш педагогічний колектив цього року . Але не турбуйтеся, адже попереду ще багато нового, яке нам належить пережити разом! Нехай все, що прийде в Новому році, принесе нашому колективу тільки зміни на краще, добробут і зростання доходів!
Бажаю вам в рік Щура побільше практичності і цілеспрямованості, великодушності і світлого розуму, грошових злив і величезної удачі у всіх починаннях! Бажаю трохи любовної сентиментальності, емоційності, крапельку безглуздості і впертості. І неодмінно — виконання всіх заповітних бажань!
З наступаючим Новим роком, дорогі друзі!

Переглядів: 304 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Загальношкільне свято Св. Миколая відзначили у Гримайлівській санаторіній школі-інтернат 19.12.2019 року.
В честь дня свого заступника школярі підготували цікаву виставу "Ой, хто, хто Миколая любить? ". Діти зрадістю зустрічали Миколая.

Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати.

У виступі брали участь діти з різних класів.Роль кожному підбирали індивідуально: так, наприклад, спокійні дітки були янголятами(Жанна,Юля,Вікторія) , а роль чортен ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Найрадісніше з усіх дитячих свят, це свято Миколая. Дітвора з великим нетерпінням чекає гостей з подарунками.
Так у нашу школу 17 грудня з духовним словом, Божим благословенням та матеріальними дарами завітали священослужителі Гримайлівського деканату УГКЦ: о. П.Цвях, о. Я.Палій, о. Ю.Яновський, о. С.Боднар.
Священники відслужили з дітьми молебен та благословили освячченою олійкою і вручили солодощі. Окрім цього подарували засоби для проведення лікувальної фізкультури та кошти для облаштування актового залу і покращення духовного куточку Матері Божої.
Шановні Отці та вірші Гримайлівського деканату хочемо висловити вам слова щирої подяки за зібрані кошти та придбані речі.
Хай Всемилостивий Господь воздасть вам сторицею за кожну лепту, яку ви дарували нашим учням. Хай тепло і вдячність дитячих сердець зігрівають ваші щирі душі на передодні Різдвяних ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Свято Миколая – найбільш очікуване з усіх свят дітворою цілого світу.
Так само з великим нетерпінням його чекають і учні нашої школи. Багато гостей приходять з дарунками до дітей і одним з найочікуваних і бажаних є благодійний фонд Карітас м. Хмельницького УГКЦ, з яким ми співпрацюємо уже не перший рік!
Керівник о. Іван Данкевич та його працівники є нашими добрими приятелями, які завжди включають нас у свою програму «Напиши листа Миколаю».
Дякуємо вам наші дорогі Хмельничани та працівники благодійного фонду Карітас за вашу турботу та піклування про учнів нашої школи. Хай Всемилостивий Господь воздасть сторицею за отримані подарунки та одяг для наших вихованців. Хай радість і тепло сердець наших дітей линуть у кожну домівку, котра відгукнулася матеріально чи духовно на їх прохання.
Невеличкий подячний концерт, який підготували наш ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Щорік Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. З нагоди цього свята 18.12.2019 р. до Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради завітали працівники ювенальної поліції Гусятинщини.
Вони звернулися до учнів з теплими словами-побажаннями і порадами. Дорослі дійсно доклали багато зусиль, щоб це свято справді стало казковим. Діти продемонстрували гостям свої таланти. Всіх переповняли святкові емоції та враження.
На завершення працівники поліції вручили спортивний інвентар для школи, щоб учні займалися на уроках фізкультури спортом, зміцнювали своє здоров’я і зростали мужніми та сильними.

Переглянути фотоматеріали ви зможете ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Шумно і гамірно 18.12.2019р. у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради. У передноворічній світлиці зібрались всі учні. До них вкотре завітали гості представники благодійної фундації «Open door». Діти під керівництвом педагога-організатора – Довгацької С.М., та музичного керівника Оліяр І.В. підготували невеличкий концерт. В свою чергу гості теж продемонстрували коротку інсценізацію «Народження Ісуса Христа».
В актовому залі панувала тепла і святкова атмосфера. Але на цьому приємні сюрпризи не закінчилися. Спонсори вручили кожній дитині подарунки і солодощі. Свято запам’ятається нашим учням на довго, а подарунки приноситимуть радість і задоволення.

... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Учні Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради взяли участь у XXV обласному фестивалі творчості «Повір у себе».
Шкільний вокальний ансамбль «Мальви», соліст Горпинич Роман виконали пісню Ірини Федишин «Батьки мої», художній керівник Оліяр І.В..
На виставці творчих робіт діти школи представили вироби у різних техніках, з якими їх ознайомлює вчитель трудового навчання Задонська А.З.. Учням вручили дипломи та пам’ятні подарунки. Гарним подарунком для дітей став перегляд святкової вистави, підготовленої творчими колективами ТНЕУ «Організація різдвяної вечірки».
Саме участь у таких заходах дає можливість дітям повірити у себе та розвивати свої творчі таланти.

... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради дякують Ірині Тимків, Оксані Питляр, Ользі Петришин, Анастасії Нісіфоровій, батькам та учасникам Дитячого клубу SOVA м. Тернополя за подарунки, які разом із студентами-аналітиками Історичного факультету ТНПУ ім. В.Гнатюка та студентами-філологами з Тернопільського національного педагогічного університету вони вручили нам 15.12.19 р..
Дякуємо Вам!

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

12.12. 2019 р. до Гримайлівської санаторної ЗОШ – інтернат І- ІІІ ступенів приїхали волонтери – «штурмани» працівники Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» на «Андріївські вечорниці в Гримайлові» (заклад залучено до соціального проєкту МХП ««Штурмуємо» інтернати разом!») . Гості провели вечорниці у форматі шоу «Хто зверху?». Всім було цікаво і весело.
Сюрпризом став фотобокс і миттєве фото на згадку. Це були справжні українські вечорниці, на яких кожен одержав крапельку щастя і трішечки дива!

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

У Гримайлівській санаторній ЗОШ- інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради розпочала роботу новорічна майстерня «Сніжинка». Майстер – класи для вихованців проводять: вихователь Процишин О.В. та вчитель образотворчого мистецтва Задонська А.З.. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у її роботі.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.120920729382370/120920202715756/?type=3&theater

Переглядів: 331 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Учні Гримайлівської санаторної ЗОШ–інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради приєдналися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Своїми плакатами, які вони малювали з вчителем образотворчого мистецтва Задонською А.З., висловили відношення до цієї гострої сучасної проблеми суспільство «Діти проти насильства!».

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.120918486049261/120917449382698/?type=3&a ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

06.12. 2019р. до вихованців Гримайлівської санаторної ЗОШ- інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради завітали представники Польського культурно-освітнього товариство в Тернопільській області. Гості поспілкувалися з дітьми та вручили гостинці.
Dziękuję bardzo!

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/a.110451517095958/120914682716308/?type=3&theater

Переглядів: 265 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

В рамках проведення Всеукраїнської акції " 16 днів проти насильства " 8.12.2019р. у школі пройшов брифінг на тему: " Ми проти насильства ". Об'єктом обговорення став перегляд відеоролика "Розірви коло". Участь прийняли учні 6 -11 класів.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.117559766385133/117559563051820/?type=3&theater

Переглядів: 261 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

7.12.2019 року було проведено спортивне свято "Майбутні захисники Вітчизни" приурочений відзначенню Дня Збройних сил України.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.117197936421316/117197449754698/?type=3&theater

Переглядів: 333 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

5.12.2019 р. в рамках відзначення в Україні Дня Збройних Сил у школі панахидою, було вшановано пам'ять нашого учня Руснака Миколи, який загинув приймаючи участь у антитерористичній операції під Зеленопіллям.
Він став тим добрим прикладом мужності, відваги та патріотизму для школярів.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.117194469754996/117193773088399/?type=3&theater

Переглядів: 283 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

7грудня учні нашої школи прийняли участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою", присвячений Всеукраїнському Дню хустки .
 

В кожного народу є своя святиня ,
А для Українців - вишита хустина.
Світлий символ щастя й ніжності в серцях
Мов весна квітуча хусточка ось ця.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

https://www.facebook.com/sangrymschool/photos/pcb.117175856423524/11717565975 ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

День Збройних Сил України відзначають щороку в одну й ту ж саму дату – 6 грудня. У цей день у 1991 році був прийнятий закон України Про Збройні Сили України.
Шановні чоловіки, від усієї душі хочемо побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

Героям країни, Воїнам світла – Захисникам України, що мужньо боронять нас від супостата, ні танком ні градом вас не залякати. Всім тим що життя не шкодують віддати – низький вам уклін, і велика подяка!

 

Переглядів: 288 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Вдяглась горобина в червоні корали,
У захваті клен аж листочки зірвав,
А сонце світило промінням яскравим :
Це був надзвичайний у осені бал.

А вітер - гультяй все шукав наречену
І ясена викликав він на дуель
За те, що берізці в заплетену косу
Метелики – брошки чіпляв , як в модель.

Двобій перервав кароокий каштаник,
Що також берізку кохав із-даля .
Жбурляв він у вітра свої гіркі драми,
І той відступив та пішов у поля.

... Читати далі »

Переглядів: 259 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Щороку в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до Інтернету, що робить поширеними злочини сексуального характеру проти дітей в онлайн-просторі. Це часто призводить до кібер- та реального булінгу.
З метою захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті та проведення превентивної роботи, 03.12.19 року в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради психологом Гоц Н.М. було проведено урок-квест на тему: «Тест білборда та кохання – в Інтернеті», який розроблено Анастасією Дьяковою, координатором національних програм захисту дітей від насильства при Уповноваженому Президента України з прав дитини.
Діти дізналися що таке «грумінг» та «секстинг» та як захистити себе від насильства в он-лайн просторі.

... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

30.11.2019 р. у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради відбувся фізкультурно–оздоровчий захід, який було організовано за сприянням Будзінського В.З., голови Гусятинського відділення НОК України, керуючого Гусятинським відділенням Приватбанку.
Гостями та учасниками заходу стали: Ігнатенко В.М., перший заступник голови Тернопілського обласного відділення НОК України; Гунтік Г.М., голова обласного спортивного товариства «Колос»; Троян І.М., директор Гусятинської ДЮСШ; Кузик А.А., директор «Фізкультурного-спортивного товариства «Колос - спорт для всіх»» смт. Гусятин.
Учні під керівництвом вчителя фізичної культури Кирика С.О. з користю провели своє дозвілля під час спортивних естафет. Команди показали вміння, таланти, спритність. Вітаємо команду «Д ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Вибір професії, яка відповідає інтересам, нахилам і особливостям особистості молодої людини - завдання складне. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися в світі професій.
З метою сприяння професійному самовизначенню, 29.11.2019 р. для вихованців 9 і 11 класів Гримайлівської санаторної школи було організовано профорієнтаційну екскурсію на День відкритих дверей до Теребовлянського коледжу культури і мистецтва.
Наші учні мали можливість побувати в аудиторіях коледжу, ознайомитися зі спеціальностями та розкрити свої творчі можливості під час спілкування з педагогами коледжу.
Всім сподобався яскравий концерт талановитих студентів та викладачів закладу.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у " ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Найбільше багатство кожної людини – здоров’я. 28.11.2019 року в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради був проведений День здоров’я під гаслом «Бути здоровим – це престижно».
До школи завітали лікарі Гусятинської центральної районної клінічної лікарні, які провели профілактичні бесіди з вихованцями, дали корисні поради для збереження їхнього здоров’я та за потребою надали консультації.

Переглядів: 299 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Усі вчителі та учні нашої школи активно долучились до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» присвяченому Всесвітньому дню захисту тварин. За гарно проведені уроки, школа безкоштовно отримала освітньо-пізнавальну гру «Happy paw» від БФ «Щаслива лапа» та ТМ «Purina», а також «Сертифікат».
Учні різного віку із задоволенням грають гру, яка допомагає їм краще ознайомитись із поведінкою тварин, особливостями догляду за ними та виховує в них гуманне ставлення до наших молодших братів.
Давайте зробимо цей світ добрішим. Хай кожен розпочне з себе.

Переглянути фотоматеріали ви зможете перейшовши на нашу сторінку у "Фейсбуці":

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: Lex | Дата: 30.01.2020 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz