Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 15:08

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 4 » Звернення. Шановні волонтери, спонсори, благодійники!
14:46
Звернення. Шановні волонтери, спонсори, благодійники!

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради давно співпрацює з багатьма благодійними організаціями, які офіційно звертаються до дирекції школи із запитом про потреби закладу, кожної конкретної дитини. Цю інформацію ми надаємо вказуючи розмір одягу, взуття і волонтери готують для конкретної дитини подарунок.

Наближаються новорічні-різдвяні свята і активізували свою роботу волонтери і спонсори для збору коштів на подарунки вихованцям. Ми знаходимо в Інтернеті інформацію незнайомих нам людей, які представляються спонсорами Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради і надають неправдиві відомості про наш заклад.

В школі створені належні умови для лікування, навчання і проживання дітей: гарно обладнані класи, 2 комп’ютерних комплекси з мультимедійною дошкою та проектором, працює кінозал, музичний клас з інструментами (кларнет, саксофон, гітари, фортепіано), зал для занять настільним тенісом, ігрові кімнати з сучасними телевізорами, сенсорна кімната, зал лікувальної фізкультури з необхідним обладнанням, п’ятиразове харчування, сучасні санвузли, душові, теплі просторі спальні, автономне газове опалення. Багато чого зроблено завдяки нашим спонсорам та благодійним організаціям.

Ми звертаємося до всіх, хто хоче допомогти Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради звертатися офіційно до дирекції закладу для отримання інформації про конкретні потреби вихованців і просимо не розповсюджувати неправдиву інформацію про заклад.

Переглядів: 449 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz