Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:14

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 24 » Зустріч з випускником учасником АТО
18:29
Зустріч з випускником учасником АТО

Неможливо без хвилювання і сліз дивитися на події, які охопили Схід країни, де замість дзвінкого дитячого сміху «говорять гармати». І саме в такий нелегкий час Україна-​мати бачить своїх синів-​героїв такими, які вірні обов’язку, мають неабияку волю до перемоги.

18.12.2017 року саме в передноворічні дні відбулася зустріч учнів Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-III ступенів Тернопільської обласної ради з випускником школи - учасником АТО Іваном Равлюком, який разом з братом Сергієм захищають територіальну цілісність нашої держави на сході України. Педагоги і учні зі сльозами на очах зустріли випускника  як справжнього героя. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Іван не на багато старший за учнів, а вже встиг побувати на війні. Затамувавши подих, діти слухали, що довелося  побачити і пережити, захищаючи нашу країну. А пережив немало, дев’ять місяців Іван воював у зоні АТО. Ретельно підбираючи слова, мужній воїн описував жахіття цієї нав’язаної нам війни. Із тремтінням у голосі згадував своїх побратимів, які навічно залишилися лежати у луганській землі. Кожному хотілося підійти, обняти його, заглянути у вічі. Адже сьогодні він разом зі своїми товаришами пишуть історію країни, виборюють незалежність, а також наш мир і спокій. Іван закликав учнівську молодь відповідально ставитися до навчання, вести здоровий спосіб життя, побажав всім присутнім у залі здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над головою. 

 Зустріч затягувалася не на одну годину. На згадку – зробили фотографії і запросили на казкове дійство «Миколай іде – Різдво веде». Ми пишаємося нашими випускниками, які захищають незалежність країни на сході України!

Переглядів: 485 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz