Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 23:58

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Зустріч з правоохоронцями
12:38
Зустріч з правоохоронцями

5 лютого у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради відбулася зустріч дільничного офіцера поліції лейтенанта поліції Пасічника А.Т. та дільничного офіцера поліції капітана поліції Трисируки І.М. із учнями школи. Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда з учнями 8-11 класів щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі.

Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на попередньо підготовлені вчителями запитання, які є актуальними для нашої школи. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі.

Діти спільно з працівниками поліції склали алгоритм дій для запобігання  та протидії булінгу в освітньому середовищі. В першу чергу, ці заходи мають бути спрямовані на формування стійкого переконання в учасників освітнього процесу щодо неприпустимості булінгу в міжособистісних стосунках.

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

Заступник директора Чорнобров Н.О. подякувала працівникам поліції за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу та наголосила, що краще попередити будь-яку неприємну ситуацію, а ніж потім її вирішувати.

Переглядів: 369 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz