Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:32

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Листопад » 19 » Зустріч, якої чекають завжди!
16:48
Зустріч, якої чекають завжди!

Чергова зустріч волонтерів Філії «Перспектив» з особливими дітьми у рамках соціального проекту ««Штурмуймо» інтернати разом!» відбулася 08.11.2019р..

Волонтери провели заняття з дітьми 1-3 класів з пластилінографії, на якому дорослі з дітьми створили осінній колаж, розгадували загадки.

У 4-6 класах пройшов урок на тему: «Царство грибів», особливо запам’яталася вправа «Гідрометцентр» та фізкультхвилинка з гномами.

Для вихованців 7-8 класів була підготовлення лекція і практичне заняття «Медична грамотність», метою яких було сформувати в дітей навики медичної самодопомоги.

Актуальне заняття відбулося з старшокласниками на тему: «Бути здоровим – престижно»

Усі з захопленням взяли участь у ярмарку «Смачна поляна», на якому волонтери МХП разом із старшокласниками накрили смачну поляну з млинців з різними начинками, які самі навчилися готувати.

«Кожен приїзд волонтерів у дитячий будинок дарує промінчик тепла, посмішку і надію дітям. Робить їх світ яскравішим, світлішим і щасливішим. Волонтери МХП - це люди, які погодилися поділити добро душі з тими, хто цього потребує найбільш. Адже людина починається з добра і добром освячується. Ці люди зберігають і множать скарби людських цінностей», - підсумувала волонтерську поїздку до Гримайлівської школи-інтернату Валентина Крижановська, керівник Львівської регіональної служби управління персоналом.

Команда штурманів Філії «Перспектив» знову дарувала особливим дітям свою увагу і любов. Саме через відкритість сердець і відкрите спілкування, жертвуючи своїм часом та власними силами вони мотивують та надихають дітей до щасливого завтра і успішного життя.

Переглядів: 304 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz