Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:08

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Жити по-європейськи
16:01
Жити по-європейськи

20.09.2014 р. Вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради були запрошені на фест «Працювати, відпочивати, жити по-європейськи» організований працівниками відділу роботи з персоналом ТОВ «СЕ Борднетце – Україна», на благодійні кошти зібрані людьми, які працюють на підприємстві, а також на виділені керівництвом підприємства. Свято проходило в 2 етапи: І-етап для учнів 1-7 класів, ІІ-етап для учнів 8-10 класів. Всі учні школи брали участь в святковій програмі.

Дітям було цікаво їхати автобусами, які були спеціально для них замовлені, на підприємство «СЕ Борднетце – Україна» м.Тернопіль. Для учнів молодших і середніх класів були запрошені аніматори з центру свята «Коровай», які були гідами для дітей під час мандрівки світом, де у кожній країні їх чекали цікаві ігри: у Франції будівництво Ейфелевої вежі, у Японії приготування суші, в Україні – вареників. Відкриттям для дітей був майстер-клас з нанесення аквагриму. На святі було багато командних ігор, музичних номерів, конкурсів.

Коли учні 8-10 класів приїхали на підприємство, для них була проведена екскурсія на виробництво і ознайомлено з продукцією, яку виготовляє «СЕ Борднетце – Україна». Учні старших класів були поділені на команди: «Дніпро», «Соловейки», «Соколята», «Галичани», «Гетьмани», «Калина», «Козаченьки», «Говерла», до складу яких входили вихователі та працівники підприємства. Дітям сподобалися конкурси-естафети: «Козацькі посланці», «Розумні козаченьки», «Прапори». Конкурс «Бандажування» - одна з операцій виробництва на підприємстві найбільше зацікавив випускників школи. За кожне правильно виконане завдання діти одержували пазл і складали карту України.

Працівники їдальні підприємства приготували дітям смачні піци, тістечка.

Європейські стандарти діти побачили скрізь протягом перебування на підприємстві «СЕ Борднетце – Україна». Вихованці відчули доброту, тепло сердець волонтерів, які спілкувалися з ними. Діти побували на сучасному європейському підприємстві.

«СЕ Борднетце – Україна» – куточок Європи у м. Тернополі.

«Ми – європейці» – це зрозуміли діти, які побували на фесті організованому ТОВ «СЕ Борднетце – Україна».

Переглядів: 800 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz