Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 20:07

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 2 » Велика зимова подія
15:09
Велика зимова подія

Традиційно Великий зимовий облік птахів проходить щорічно в останні вихідні (останню суботу та неділю) січня. У цій зимовій події можуть брати участь усі бажаючі . Для цього потрібно занотовувати кількість і види птахів, побачених протягом години біля годівниці на подвір’ї, в саду, парку чи водоймі. Головна мета зимового обліку – з’ясувати чисельність птахів і види, які залишилися зимувати поряд із нашими домівками.

Співробітники природного заповідника "Медобори" разом із учнівською молоддю взяли участь у Великому зимовому обліку птахів. Учасниками великої зимової події стали юні орнітологи  Гримайлівської санаторної школи-інтернату Тернопільської обласної ради.

Спочатку фахівці з екологічної освіти Оксана Мурська, Ольга Мамчур та Наталія Шимків знайомили учасників обліку із зимуючими на нашій території видами пернатих за допомогою презентації, розповідали як допомагати птахам взимку, представивши інформаційну листівку. Потім повідомили, як і де потрібно проводити спостереження. Під час обліків у природі в межах населених пунктів, діти уважно слухали орнітолога заповідника Арсена Капустинського та вчились розпізнавати пташок за зовнішнім виглядом і голосами. Результати обліків відправлені в Українське товариство охорони птахів на спеціальних он - лайн анкетах.

Переглядів: 483 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz