Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:46

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 14 » Вечір пам’яті « А сотню вже зустріли небеса…»
13:58
Вечір пам’яті « А сотню вже зустріли небеса…»

В рамках проведення Тижня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті було проведено вечір поезії присвячений трагічним подіям на Майдані. Учні школи  декламували вірші про Небесну Сотню. Вкотре згадали усі ці трагічні події, подивились відеосюжети з подій Майдану. А зазирнувши в очі героїв, завдяки фото на екрані, відчули незламність духу, героїзм і просто неймовірну щирість і доброту їх душ і сердець. Кожне поетичне слово, яке звучало протягом заходу було наповнене болем і сльозами за загиблими Героями Небесної Сотні.

Запалена свіча пам’яті, хвилина мовчання яка була співзвучною із стуком сердець, надовго залишиться в пам’яті всіх присутніх на заході.

Завершився вечір поезії спільною молитвою біля шкільної каплички Пресвятої Богородиці. Адже щира молитва-це той єдиний дарунок, який ми можемо скласти для невинно убитих душ Героїв Майдану. Всі присутні молилися за наших воїнів, які на даний час перебувають в зоні АТО. Нехай наша молитва дійде до небес. Нехай українські солдати повертаються додому живими та неушкодженими, нехай Бог помагає нашим хлопцям здолати усіх ворогів нашої української землі!

Переглядів: 523 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz