Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:17

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 22 » Участь в акції "Великодня веселка"
15:05
Участь в акції "Великодня веселка"

У вівторок 19.04.2016 року працівники «МРІЯ Агрохолдинг» організували для дітей Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради майстер-клас із писанкарства

Цей захід став передвеликоднім подарунком для вихованців школи. «МРІЯ Агрохолдинг» уже п’ятий рік поспіль проводить для дітей такий майстер-клас.

Акція відбулася в рамках проекту «Великодня веселка», який щороку організовує Компанія «МРІЯ» спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Молода Просвіта». До проведення долучилися також регіональні представництва молодіжних громадських організацій  «Фундація регіональних ініціатив» та «Національна скаутська організація України - Пласт».

Цьогоріч «Великодня веселка» охопила понад 330 дітей. В рамках заходу діти також отримали канцелярські приладдя та зошити. «МРІЯ Агрохолдинг» проводить майстер-клас у школах-інтернатах Західної України – у Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Вихованці Гримайлівської санаторної школи-інтернату з особливою радістю чекали на цей майстер-клас. Їм було дуже цікаво. Під час цього заходу вони відчули домашнє тепло і увагу. Напередодні Великодня дуже важливо подарувати дітям радість.  

Писанка вважається духовним оберегом. Адже людина, яка розмальовує її, вкладає у великодню писанку свою душу. Про це розповіли представники «Молодої просвіти», які провели майстер-клас.

Кожна писанка є неповторною. Діти малювали писанку –  хто вперше, хто вже якийсь раз – і всі вдосконалювали свої навики. Учасники майстер-класу дуже творчі. Вони старанно працюють над виконанням роботи. Найпоширеніші візерунки серед діток – це хвильки, сонечко, трикутнички. Дехто створював свої орнаменти.

– Думаю, діти запам’ятають цей день на все життя. Після майстер-класу ми вручили вихованцям навчального закладу подарунки – канцелярські приладдя і щоденники. «МРІЯ Агрохолдинг» щороку намагається перед великодніми святами проводити такі заходи, щоб діти знали українські традиції і зустріли Великдень зі святковим настроєм, – каже заступник директора кластеру по соціальних питаннях  Іван Триснюк.

Дякуємо «МРІЇ Агрохолдинг» за таке свято.

Переглядів: 578 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz