Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 05:07

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 4 » Участь у прощі до Зарваниці
10:21
Участь у прощі до Зарваниці

15 травня 2018 року вихованці та педагоги Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради  взяли участь у  VII прощі  закладів інституційного типу Тернопільщини в Зарваниці під гаслом: Сім’я – це місце де народжується життя і ніколи не згасає любов. «Шануй батька та Бога – буде тобі всюди дорога».

Паломництво розпочалося Божественною Літургією, під час якої учениця 8 класу Козєвич Наталія зачитала намірення до Матері Божої Зарваницької за Боже благословення на щасливу долю випускників школи, щоб вони відкрили своє серце для Ісуса й вибрали правильний шлях у житті, за здоров’я, мудрість, достаток, душевне тепло всіх вихованців та працівників навчального закладу, за довге і щасливе життя усіх батьків. Нехай Господь Бог оберігає їх від усяких напастей, бід і смутку, посилає ласку і опіку, дарує добробут, здоров’я, мирне життя і спокій всьому українському народу.

Потім відбулося освячення води та панахида за всіх, хто віддав життя за волю і незалежність України (Каплиця Юрія Побідоносця)

Продовжилася проща духовним концертом, який пройшов з особливим піднесенням, адже він прозвучав як молитва дітей за сім’ю, родину, Україну, за мир на рідній землі. Гримайлівську санаторну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради представив дует у складі учнів 4 класу Ткачука Івана та Горпинича Романа (музичний керівник Оліяр І.В.) з піснею «Пісня про Україну».

Після спільної молитви на завершення прощі діти принесли в дарунок до чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері  квіти, лампадки, свої особисті намірення і кожен приклався до чудотворного образу з подякою і молитвою.

Сповнені Божою ласкою та любов’ю учасники Прощі повернулись до школи-інтернату.

Переглядів: 416 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz