Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:17

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 8 » «У єдності наша сила»
11:01
«У єдності наша сила»

В день Соборності та Злуки,
З заходу на схід.
Всі візьмемося за руки
Бо один ми рід

З нагоди відзначення Дня Соборності України у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради відбувся виховний захід «У єдності наша сила», який провела вихователь Михальчук. Н. М. Він проводився з метою утвердження в свідомості й почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, виховання в учнів патріотизму. Наталя Михайлівна цікаво розказала про національно-визвольну боротьбу початку ХХ століття в Україні. У її розповіді перекликалося минуле із сьогоденням: боротьба Січових Стрільців за незалежну Україну та подвиг Небесної Сотні і воїнів АТО у наш час.

Зі вступним словом про значимість Акту Злуки 22 січня 1919 року для утвердження української державності виступила заступник директора з виховної роботи Чайка Ольга Йосипівна. Яка наголошувала на тому, що сьогодні в нас велике свято – День Соборності України, свято рідного краю, нашої держави. Вітаємо всіх українців! Сердечно бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України! Ми горді зватися українцями та пишаємося, що наша Вітчизна – Україна дорога та мила серцю кожного із нас. Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.

Глядачі мали змогу переглянути  презентацію "22 січня - День Соборності України", відеокліпи з сюжетами про історію даного свята до пісень "Перлина Україна" та "Україна - це ти!".

Вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх борців за свободу під час національно-визвольних змагань, героїв Небесної сотні, героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої України.

Перед заходом учні мали можливість переглянути фотоколаж «Я люблю Україну" оформлений членами патріотичного клубу.

Територіальна єдність України ще з давніх часів – дуже болюча тема, так як вороги завжди "роздирали" нашу Батьківщину на дві частини. Тепер це свято, як ніколи актуальне. Всього за тисячу кілометрів від нас ведуться запеклі бої за єдність та свободу України. Учні продемонструвати своє величезне бажання, щоб вся Україна, від Луганська до Волині, була єдина, велика, сильна та неподільна країна. Після заходу  вони об'єдналися у символічний ланцюжок миру та єднання, аби показати свою любов та підтримку до своєї рідної, єдиної країни. Всі присутні виконали Гімн України і привітали всіх словами "З Днем Соборності Україно!»

Єдності нам усім та мирного неба нашій Україні !!!

Переглядів: 460 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz