Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 06:11

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Творити добро легко. Потрібне лише бажання!
14:51
Творити добро легко. Потрібне лише бажання!

Вважається, що Святий Миколай – захисник і покровитель усіх людей. Та найбільше Його поважають діти, для яких Він є охоронцем.
Своїми вчинками Святий Миколай вчить нас творити добро. Це добре знають діти, учні 6-А класу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт. Гусятин разом із класним керівником Галиняк І. В., які організували акцію милосердя до Дня святого Миколая. Діти з батьками зібрали: іграшки, сувеніри, канцтовари, одяг, засоби гігієни, солодощі тощо, і в переддень свята завітали в нашу школу 16.12.2017 року.

Така благодійність вселяє в душі наших дітей віру у добро, закликає їх вдосконалюватися, бути милосердними, жити на славу Божу.

 Як хочеться для нас, дорослих, бачити радість на обличчі  дітей, щоб всі їхні хороші мрії збувалися, а основне, щоб усі діти були здоровими, щасливими, жили у мирній, квітучій державі. Нехай Всещедрий Миколай принесе Вам, добродії, Боже благословення і ласку з небесних осель. Нехай мир і спокій запанують у нашій державі. Творіть добро на радість іншим дітям, сійте в серця краплинки Добра, Любові та Віри у світле майбутнє.

 Щиро дякуємо Вам усім, хто своїми маленькими вчинками подарував  учням Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради велику радість!

Переглядів: 457 | Додав: Lex | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz