Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 14:57

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 14 » "Твої думи, твої пісні не забудуть люди"
15:04
"Твої думи, твої пісні не забудуть люди"

У кожного народу є свій геній - найвидатніший талант. Для нас, українців, ним є Тарас Григорович Шевченко. Людина. Художник. Поет, який прославив нашу мову солов’їну своїми неповторними віршами.

10 березня - день, коли людство вшановує пам’ять генія, що увійшов у безсмерття. Ці дві дати злилися в одну - Шевченківські дні.

До 203 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка учні школи разом з педагогом-організатором Михальчук  Н.М. запросили усю шкільну родину на мандрівку літературними стежинами "Твої думи, твої пісні не забудуть  люди".

Вихованці вшанували пам’ять великого творця, декламували вірші, співали пісні. У кожному класі пройшли тематичні години спілкування, вікторини, свята, літературні читання. Приємно, що діти охоче беруть участь у позакласних заходах, присвячених творчості великого українського поета. Ми впевнені, що ці та інші заходи, які відбулися у школі упродовж тижня Шевченкознавства, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності. І ще раз переконатися, що поезія Шевченка – це вогник схожий на полум’я свічки,  що запалює душу людини…

Переглядів: 522 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz