Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 16:23

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 6 » Тернопільський футбольний клуб «Нива» - юним футболістам
20:13
Тернопільський футбольний клуб «Нива» - юним футболістам

    Прозвучав останній шкільний дзвоник, яскраве літнє сонечко, ніби промовляє: «Вже -  веселі літні канікули». Для вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради вони розпочались цікавою подією – футбольним турніром з міні-футболу, 02-03 червня 2015 року на спортивній базі у с.Великі Гаї, що у Тернопільському р-н, який організував Тернопільський футбольний клуб «Нива», за власні кошти.

   14 школярів-футболістів зі своїми наставниками, учителями фізкультури Семенчуком Ю.П. та Ксьонжиком Ю.С. взяли участь у міні-турнірі.

   Це були незабутні миті сповнені радістю і переживаннями, бажанням не лише взяти участь у змаганнях, а й вибороти перемогу.

   Винагородою для усіх команд учасниць стала можливість бути присутніми на матчі Тернопільської «Ниви» та Київської команди «Динамо-2».

    Захоплення і розчарування, азарт та співпереживання за рідну команду – ще довго будуть звучати у розповідях наших вихованців.

    Цей турнір дав їм можливість побачити та переконатись, що здоровий спосіб життя, тренування і наполегливість дають хороші результати у досягненні спортивних висот.

Переглядів: 514 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz