Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 23:05

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Свято осені
16:44
Свято осені

Погляньте – гарно як стало, малята,
Від листя жовтого усе мов розцвіло.
Це чарівне осіннє свято
У школу до нас прийшло.

Осінь – дивовижна пора. Кожен її день сповнений красою та неповторністю. З давніх-давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю.

17 листопада 2017 року у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті I-III ступенів Тернопільської обласної ради відбулося свято «Барви золотої осені», яке щорічно проводиться працівниками та вихованцями школи. На   свято завітала Королева-Осінь, яка повноцінно панує уже третій місяць у рідному краї.

У святково прикрашеному залі на неї чекала справжня казка, яку підготували вихователі Жебелюк М.Я. та Мулярська О.Р. Усі учасники веселого дійства дуже гарно розповідали вірші, виконували мелодійні пісеньки, веселі таночки, Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей. З особливим смаком був прикрашений зал, що додало святу особливої атмосфери. Всі почувалися, наче в справжній осінній казці. А, переглядаючи слайди презентації, присутні могли пригадати найцікавіші моменти мальовничості пейзажів та багатства дарів осені.

Наприкінці свята чарівна Осінь на прощання пригостила дітей своїми дарами, які вони смакували по закінченню свята. Глядачі гучними оплесками проводжали зі сцени юних артистів . Усі отримали безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень, були у захваті від гарного свята, яке подарували учні 1-4 класів разом зі своїми вихователями.

Свято пройшло весело й цікаво. Заряд позитиву, який отримав кожен глядач та учасник цього свята, допоміг на мить забути про буденні проблеми та поринути у осінню казку.

Переглядів: 474 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz