Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 11:23

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 21 » Свято коляди
11:11
Свято коляди

«Вже Різдво прийшло до нас,

Прославляти Христа час»

 

Різдво – це одне з найбільших світлих християнських свят, якого усі: як дорослі, так і малі – чекають з особливим нетерпінням.

Різдво – це особливий час, коли кожного переповнює відчуття добра, любові, прощення, поваги один до одного, родинного затишку та єднання.

12 лютого 2019 року у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради було проведено  свято коляди під назвою «Вже Різдво прийшло до нас, прославляти Христа час» - яке провели вихователі Довгацька С.М., Шиманська Г.В. та Метельська С.М.. Воно було зігріте теплом дитячих усмішок, спільним виконанням колядок та особливим трепетом Божої присутності і любові.

Справжньою «родзинкою» свята стали театралізовані дійства Вертепу та Маланки.

Вразили і збагатили позитивом глядачів майстерно зіграним різдвяним вертепом вихованці 4 і 5 класів. Своєю акторською (майстерністю) грою діти заполонили душі слухачів. Маленькі пастушки  Залужець Юрій та Пипа Артем, ніжні Ангелики Вовна Юля, Цимбалюк Світлана, Галасіс Ангеліна та Костишак Вікторія – стали тими першими носіями Доброї Новини. Неперевершено з роллю грізного царя Ірода справився наш Горпинич Роман, учень 5 класу. На жартівливості і гумористичного відтінку додали Жид – Горпинич Максим та Сурка – Ониськів Ілона. У ролі помічників царя Ірода виступили Антонишин Сергій та Лесюк Олег (чорт та смерть). Також неможливо залишити поза увагою трьох східних царів – Калинюк Міша, Логойда Максим, Логойда Саша та сільського хлопчика Андрійка.

Переглядів: 357 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz