Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:45

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 25 » Свято для дітей
12:42
Свято для дітей

21.12.2015року до учнів Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи- інтернату   I-III ступенів Тернопільської обласної ради приїхали гості з фундації «Open door» ( координатори Смолін Н. та Смолін В.) і влаштували справжнє святкове дійство - інсценізацію біблійної притчі про народження Ісуса Христа.

Вихованці спостерігали за розвитком подій затамувавши подих, хоча вони і знали про існування міста Віфлеєм та читали Євангельську історію, в якій розповідається про Ангелів, пастухів і мудреців зі Сходу, які вітали Новонародженого Христа, але гра самодіяльних акторів була на стільки переконливою, що не могла нікого залишити байдужим.

Для кожного з нас свято Різдва Христового асоціюється з приємними добрими спогадами, затишним теплом сімейної вечері,дитячою радістю від отриманих подарунків. А під час вистави діти зрозуміли головне,що Різдво - це день народження Ісуса Христа , їхні обличчя випромінювали чистоту і простоту душі і згадалися слова Спасителя про необхідність зберегти в собі дитяче ставлення до світу і до Бога. Наші гості прагнули, щоб за допомогою цієї біблійної притчі кожен  в самому собі знайшов жаринку тепла душі і роздмухав її до вогника, так щоб у святковий різдвяний час зміг поділитися теплом і любов’ю зі своєю родиною і з усіма своїми близькими. І щоб Спаситель наш, який прийшов Младенцем в світ, почув із наших вуст: « Слава в вишніх Богу і на землі мир, між людьми благовоління…»

Після вистави учні спілкувалися з гостями, грали ігри,відгадували загадки,виготовляли вітальні листівки, співали.

Ну і звичайно, було багато подарунків. Як же без них? Особливо дітям сподобалися зимові шапки, які роздавала Наталя Смоліна. Але найдорожчим подарунком для школярів були гарно ілюстровані Біблії для дітей і молоді.

Свято вихованцям дуже сподобалось. 

Переглядів: 496 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz