Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 20:29

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 22 » Щедрий Миколай
11:50
Щедрий Миколай

       19.12.2014р до Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради завітали волонтери Громадсько-молодіжної організації "Братерство сиріт" з керівником В. Мазуром.

      У день Святого Миколая їхній візит був особливо дорогий для вихованців школи, тому що вони як ніхто розуміли настрій дітей перед святом. Теплота спілкування та щедрість гостей вразила всіх. Цей Миколай був особливо добрий, для одержаних подарунків маленьким школярикам не вистачало рученят. 
       Вихованці школи-інтернату щиро дякують волонтерам і керівнику В. Мазуру за гостинці, і бажають, щоб для них Святий Миколай був таким же щедрим та добрим.  

 

       19.12.2014р до Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради вперше приїхали директор Агроцентру "Галичина" Богдан Карачка з працівниками фірми, а привів їх до нас Святий Миколай. Освоюючи землі нашого Гусятинського району, в цей святковий день вирішили також познайомитися із нашою школою, взявши подарунки для дітей. Вітаючи зі святом вихованців, Богдан Карачка дав настанови випускникам школи освоювати професії, що пов'язані із землеробством і сільським господарством, обіцяючи в майбутньому допомогу в працевлаштуванні. 
       Дякуємо Агроцентру "Галичина" за подарунки та за те, що завітали до нас. Бажаємо Вам щедрості від землі та доброти від Святого Миколая!

Переглядів: 866 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz