Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 22:54

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 23 » Сторінки новорічної казки
17:36
Сторінки новорічної казки

Святий Миколай і новорічна казка – вічні та нероздільні. За традицією,  удень святого Миколая діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, яке творить святий. З Святого Миколая бере приклад багато дорослих. Серед них і ті, хто створив  новорічну казку, наповнену радістю і щастям, милосердям і любов’ю, для вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи- інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.

16 грудня 2018 року до дітей завітали представники Тернопільського культурно-просвітницького полонійного товариства, яке очолює Войнова М.В.. Польське товариство передало школярам книги та проектор.

16 грудня 2018 року на подвір’ї школи припаркувалися автомобілі членів автоклубу з м.Тернопіль та смт. Микулинці. Діти з цікавістю  розглядали автомобілі різних марок і спілкувалися з їхніми власниками. Зустріч завершилася щедрими гостинцями від гостей та віршами  і піснями господарів. Радіомікрофон одразу знайшов свого власника Горпинича Романа, з ним він співатиме ще краще. Санки і лижі пройшли успішне випробування на шкільному подвір’ї.

17 грудня 2018року шестеро вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради були запрошені на свято, організоване Тернопільським обласним благодійним фондом «Майбутнє сиріт» (координатор Назаренко А.Г.). Спогади про цікаву, захоплюючу програму заходу будуть зігрівати дітей в Різдвяну ніч. М’ячі, настільні ігри, які подарували дітям стануть у пригоді  під час зимових канікул.

17 грудня 2018 року з подарунками завітали священники Гримайлівського деканату УГКЦ. Спільна молитва, благословення освяченою олійкою – несли в собі особливе Боже благословення для душі кожної дитини. За  кошти зібрані вірними церков Гримайлівського деканату, для школи було придбано активну колонку та два мікрофони. Шкільні концерти та різні заходи будуть проходити на сучасному рівні.

17 грудня 2018 року волонтери  благодійної організації «Братерство сиріт» з м. Тернопіль під керівництвом Ігоря Українця організували  для вихованців дискотеку.   

18 грудня 2018 р. напередодні дня Святого Миколая до Гримайлівської санаторної школи-інтернату завітали працівники Гусятинського відділення поліції і вручили дітям солодощі. Пісня про маму у виконанні вихованців школи Горпинича Романа та Ткачука Івана зробила зустріч особливо зворушливою.

Згодом, ще 18 грудня 2018року до наших дітей, завітали працівники благодійного фонду «Карітас» УГКЦ з м. Хмельницького, які привезли подарунки для кожної дитини. Десятки благодійників виявили свою добру волю і відгукнулися на листи-прохання наших школярів до святого Миколая . Радістю світилися дитячі очі і скрізь було чути « Я одержав , що просив!»

Жителька м. Хоростків ( попросила не вказувати прізвища) за проханням сина, який проживає в США закупила і передала діткам білизну ,шкарпетки.

Молоде подружжя із м. Чорткова відвідали школярів ознайомились з їхніми умовами навчання та проживання і приготували гостинці  - фрукти, які вручили дітям.

Міжнародний фонд «Добрих людей» керівник Ігор Костюк та «Продекспорт» ТЦ «Орнава» директор Рубий Степан привезли вихованцям одяг та іграшки, яким діти були дуже раді і відразу почали гратися ними.

Приватний підприємець з смт. Гусятин Гаврилюк Олександр Володимирович передав від святого Миколая  апельсини та цукерки.

Волонтери  благодійної організації «Братерство сиріт» з м. Тернопіль  закупили для семи вихованців закладу,які залишаються на зимові канікули в школі необхідний зимовий одяг та взуття .  

20 грудня 2018 року дітям школи наші добрі давні друзі працівники підприємства « Се-Борднетце - Україна» привезли багато щедрих подарунків: одяг, фрукти, солодощі, іграшки, які роздали вихованцям під час зустрічі. А також передали закуплені ліки медичним працівникам санаторної школи, які так необхідні для лікування вихованців. Теплі покривала для вихованців стали гарним сюрпризом. Учні підготували і покази гостям виставу «Нехай ангел торкнеться вашого серця».

Ми дуже вдячні Всім, хто подарував нашим вихованцям віру в добру казку про святого Миколая, підготувавши їм стільки подарунків.

 Щиро вітаємо Вас із Новим роком  та Різдвом Христовим бажаємо міцного здоров’я, добробуту, сімейного затишку та професійного зростання! Зовсім скоро у наших оселях та серцях пануватиме особлива атмосфера любові, милосердя, доброти і нехай ці почуття об’єднають всіх нас і зроблять щасливими.

Переглядів: 378 | Додав: Lex | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz