Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:14

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Старт нового навчального року
15:32
Старт нового навчального року

Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.

Швидко промайнув час літніх канікул. Ось знову гучний дзвіночок покликав школяриків за парти, у просторі та світлі класи, до пізнання нових, неосяжних істин.

Свято Першовересня завжди є цікавим та неповторним для першокласників. Веселим та сповненим позитивних емоцій та цікавих зустрічей для інших учасників цього свята. Та хвилюючим і незабутнім воно є  для учнів 11 класу, які беруть у ньому участь востаннє. Важливим є те, що воно ніколи та нікого не залишає байдужим.

Цього річ наша школа теж з трепетом та радістю зустрічала своїх першокласників. На цьому  родинному святі їх вітав директор школи Осідак Василь Григорович. Його слово було сповнене батьківського добра та глибокої педагогічної мудрості.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх загиблих за волю України. Зокрема, згадали учня нашої школи, Руснака Миколу, котрий склав своє життя на вівтар незалежності рідної землі, на початку війни, на сході нашої країни, в районі Зеленопілля. Право покласти квіти до меморіальної дошки було надано Вовні Юлії та Костишак Вікторії.

Пісні та віші, побажання та вітання лунали з уст наших талановитих дітей. Старшокласники звертались до початківців, першокласники до педагогів, вчителі до батьків – ніхто не залишився поза увагою на цій святковій зустрічі. Білик Миколка – дав старт початку нового навчального року. 

В добру путь вам, наші школярики!

Переглядів: 328 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz