Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:47

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 1 » Спасибі нашим меценатам
13:28
Спасибі нашим меценатам

День Святого Миколая це особливий день. Люблять його усі: і дорослі і малі. Адже у це свято сповняються всі заповітні мрії і прохання. Кожен хто молиться, просить, пише листа до великого святого – отримує бажане. Так і учні нашої школи очікували того, що виклали попередньо у своїх листах-проханнях.

І от, наступив той радісний день, коли до школи з особливими, духовними, подарунками завітали священники Гримайлівського деканату УГКЦ. Спільна молитва, благословення освяченою олійкою – несли в собі особливе Боже благословення для душі кожної дитини. А щоб раділа не лише душа, а й тіло – вірні о. П. Цвяха з м. Хоростків подарували дітям солодощі та соки. За решту коштів, зібраних вірними церков Гримайлівського деканату, для школи було придбано фотоапарат та інші необхідні речі.

Згодом, ще до наших дітей, завітали працівники благодійного фонду «Карітас» УГКЦ з м. Хмельницького, які привезли подарунки для кожної дитини. Десятки благодійників виявили свою добру волю і відгукнулися на листи-прохання наших школярів.

Учні мали змогу відчути любов, тепло, піклування, небайдужість до себе від незнайомих людей. Які подарували їм не лише усе про, що вони мріяли, просили, а й частинку власного тепла, любові, доброти і ніжності. Надзвичайно дорогими для них стали написані листи від Святого Миколая з розумними настановами та щирими побажаннями.

Висловлюємо свою щиру вдячність усім, хто так чуйно поставився до наших учнів і вніс свою матеріальну, або ж молитовну лепту у це велике свято милосердя. Даруючи доброту навчаємо інших бути кращими!

Хай же всемилостивий Господь дарує кожному з жертводавців своє велике Боже благословення, та сповняє усі задуми та мрії. Ми ж у свою чергу обіцяємо пам’ятати Вас у своїх молитвах.

Переглядів: 473 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz