Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 08:02

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 14 » «Скажемо СНІДу – НІ!»
11:21
«Скажемо СНІДу – НІ!»

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вперше цей день відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему. Адже ми живемо в світі, невід’ємною реальністю якого є епідемія ВІЛ – інфекції та СНІДу. Ми не можемо продовжувати ігнорувати проблему ВІЛ/СНІДу й думати, що вона нас не зачепить. Кожному корисно знати й обговорювати зі своїми близькими й друзями інформацію про ВІЛ/СНІД – що це за захворювання, як воно передається і як не передається, як зробити безпечним життя у світі, де є ВІЛ.

Про цю та багато іншої інформації сьогодні дізнались старшокласники  Гримайлівської санаторної ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради під час проведення виховного заходу «Скажемо СНІДу- НІ!», приуроченого Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом від заступника директора з виховної роботи Чайки О.Й., яка була ініціатором та організатором даного заходу.    Під час відвертої розмови з дітьми  було обговорено проблеми сучасної молоді, важливість здорового способу життя та шляхи поширення ВІЛ-СНІДу.  

Учні 8 класу Козєвич Наталія, Сторонянська Вікторія та Калинюк Тетяна підготували цікаві повідомлення про історію виникнення СНІДу та особливості його розповсюдження. Діти переглянули тематичний фільм, відеосюжети на відповідну тематику та ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити.

Переглядів: 421 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz