Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 11:04

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 3 » Родинне свято
21:43
Родинне свято

Сім’я — це коріння і крила: коріння досвіду, традицій та родинних звичаїв і крила майбутнього наших дітей, наші сподівання.

Напередодні 8 Березня – радісного свята мам, бабусь і всіх дівчаток, у 1 класі Гримайлівської санаторної школи було проведено родинне свято.

У цей день зібралася вся дружня класна родина: учні, їх мами, молодші братики й сестрички, бабусі й татусі. Підготували шкільне свято самі наймолодші - першокласники та їх вихователь Чіп О. В.

Учні декламували вірші, співали пісеньки, відгадували загадки, веселили усмішками, говорили ласкаві слова, змагались у  конкурсах та іграх, танцювали і демонстрували свої знання звичаїв і обрядів. бабусь, а це – найвища оцінка для організаторів та учасників свята. Діти з захопленням малювали «Родинне дерево».

 Свято вдалося на славу. Промінець добра і любові торкнувся кожного серця - і дорослих, і дітей. Після його завершення, в коридорах школи, можна було почути схвальні відгуки мам та бабусь, а це – найвища оцінка для організаторів та учасників свята.

Яскравим фіналом свята стали різнобарвні кульки, фото на згадку, чудовий настрій і океан усмішок та спільне, родинне частування  в шкільній їдальні.

Переглядів: 341 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz