Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:47

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 22 » Робити добро - це природно
12:25
Робити добро - це природно

Одним з найулюбленіших усіма дітьми свят є 19 грудня, Святителя Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки,  знайдені під подушкою. Діти вірять в Св. Миколая. Вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями.

 Однак є діти, яких життя позбавило радості і тепла сім’ї. І вони, як і всі діти, вірять в Св. Миколая. Вони теж чекають подарунків, чекають більше, аніж діти в сім’ях.  Пишуть листи, намагаються добре себе поводити, щоб не розгнівити його. Немає нічого більш сумного, аніж розчарована, позбавлена тепла та опіки дитина, що вірила у свою потрібність. 

З благословення преосвященнійшого єпископа Павла парафії Тернопільсько-Теребовлянської єпархії зібрали одяг, продукти харчування, солодощі та інші необхідні речі для дітей. Владика Павло з священиками єпархії 16 грудня 2015 року відвідали Гримайлівську санаторну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради і всі зібрані речі передали її вихованцям. Відвідання дітей було приурочене  до свята Св. Миколая Чудотворця, щоб ці діточки  відчули атмосферу свята та любові у Христі.

Гостям школи була проведена екскурсія кабінетами, класами, діточки підбігали до владики та священиків, віталися, спілкувалися, їх обличчя переповняла радість і захоплення від тепла та доброти,що їм дарували . Діти  виконали християнські пісні, многоліття гостям закладу , вчителям та вихователям. На завершення  всі дружньо заспівали молитву за Україну «Боже Великий Єдиний».

Переглядів: 528 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz