Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 19:31

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 1 » Прощавай, Букварику!
10:02
Прощавай, Букварику!

Із Букваря починається цікавий і захоплюючий шлях у світ знань.

Незабутнім для учнів залишиться свято прощання з Буквариком, яке відбулося 17.05.2017 року в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті I-III ступенів Тернопільської обласної ради.

У святково прибраному класі зібралися  вчителі, вихователі  та учні нашої школи. З щирими усмішками, з іскорками у очах,  розпочалося свято Букваря. Ці, ще зовсім маленькі школярі уже переступили найпершу сходинку у шкільному ,,світі знань’’. Буквар – це перша книжечка, яку діти прочитали самостійно. З великим захопленням маленькі школярики декламували вірші, співали  пісні й танцювали.

Здається, ніби зовсім недавно малеча боязко і невпевнено увійшли в 1 –й клас і все у них було попереду: перша літера, перше прочитане слово, перші радощі і прикрощі, а сьогодні - вони вже закінчують перший клас.

Зі словами подяки і побажання – ніколи не зупинятися на дорозі Знань, бо вона цікава і, по- справжньому, нескінченна, до учнів звернулися їх вчителька Штанько Н.М., та вихователь Процишин О.В.

У народі кажуть: “Хто багато читає, той багато знає!”. Усі учні першого класу чудово читають, хочеться вірити ,що любов до читання допоможе їм краще пізнати цей світ та досягнути високих результатів .

Переглядів: 486 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz