Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 09:48

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 3 » Прощання зі школою
21:48
Прощання зі школою

24 травня 2019 року у Гримайлівські санаторній школі  відбувся останній дзвінок та  хвилююче прощання зі школою – випускний для учнів 11-ого та 9-ого  класів .

Випускний вечір – урочисте свято закінчення школи, подібний до першого балу, що відкриває дорогу в нове доросле життя. На випускному  кожна юна дівчина бажає бути найкрасивішою, найщасливішою і найпривабливішою, щоб саме такими залишитися в пам’яті вчителів, подруг і друзів, батьків, себе самих. Незважаючи на дощ, свято вдалося!

На урочистості, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя, випускників привітали: директор школи Осідак Василь Григорович, настоятелі храму Покрови Пресвятої Богородиці селища Гримайлів о. Валерій та о. Степан. Дуже зворушливими були слова побажання випускникам від вчителів та вихователів закладу.

Не забули й школярі, в свою чергу,  віддати належну шану своїм учителям, вихователям котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Благословляли, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки.

Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством.

Щасливої дороги, Вам, наші рідні!!!

Переглядів: 412 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz