Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 16:32

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 12 » Права і закони у твоєму житті
16:09
Права і закони у твоєму житті

6 лютого у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради відбулася зустріч вихованців закладу із фахівцем із  соціальної роботи Гусятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Кришталович-Клим Наталією Іванівною, та головним спеціалістом сектору опіки та піклування служби у справах дітей – Семенишин Інною Олександрівною.

Під час зустрічі було проведено бесіду на тему «Права і закони у твоєму житті».

Метою такої зустрічі було бажання узагальнити знання дітей про їхні права та формувати правову свідомість; виховувати почуття власної гідності, пошану до законів України, уміння користуватися своїми правами; розвивати активну життєву позицію.

Дитячі історії зачіпають за живе, їм щиро хочеться допомогти, розуміючи, які випробування піднесло їм життя у світі дорослих.  Представники соціальних служб взяли номери телефонів в дітей, щоб допомогти їм у розв’язанні проблем, які їх турбують.

Школярі разом із психологом школи Гоц Наталією Михайлівною та соціальним педагогом Домінів Наталією Андріївною, брали активну участь у бесіді, дізналися багато корисного про свої права та обов’язки.

Переглядів: 402 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz