Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 17:12

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 11 » Пошук справи свого життя
14:29
Пошук справи свого життя

Багато людей впродовж багатьох років шукають свою «справу життя», роблять багато спроб, багато помиляються, багато втрачають… але не здаються!

Насправді, більшість негативних ситуацій у житті можна і треба кардинально змінити! Навколо нас є багато людей, які вважають себе щасливими, тому що змогли знайти ту нішу, де вони відчувають себе «як риба у воді».

На сьогоднішній день більше, ніж 200000 людей у 47-ми країнах світу змогли успішно визначити свою справу життя за допомогою онлайн-тесту Career Direct, тому і дали йому високу оцінку.

Представники громадської організація Християнський навчальний центр «Успіх» організували 10 травня 2018 року проходження випускниками Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради, в рамках профорієнтаційного проекту «Career Direct», тестування  для визначення своїх можливостей при виборі майбутньої професії.

Випускнику школи просто необхідно розібратися в собі, визначити напрямок для подальшого життя і зробити перші кроки для досягнення мети. Іншого шляху не існує!

В цьому йому допоможе онлайн-тест Career Direct!

Дякуємо, що ГО Християнський навчальний центр «Успіх» допоміг нашим випускникам скористатися ним і закласти міцний фундамент нового успішного життя!

Переглядів: 380 | Додав: Lex | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz