Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:21

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 22 » Пісня в дарунок
12:30
Пісня в дарунок

Вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи- інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради з особливим нетерпінням чекали зустрічі зі своїми благодійниками- працівниками  підприємства ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке  очолює директор Екхард Бістрам . Саме з ініціативи  директора  підприємства ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» Екхарда Бістрама вихованцям школи було подаровано десять комп’ютерів. Тому діти з цікавістю вгадували,чим ще здивують їх працівники підприємства, які стали для них справжніми друзями, напередодні свята св. Миколая.

 18.12.2015р. працівники ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» разом з керівником відділу персоналу Лазар О.К. завітали до вихованців у школу із дитячим фольклорним  колективом «Ходаки», який презентував свою нову новорічно-різдвяну програму . Традиційні біблійні мотиви у ній органічно поєднувалися з штрихами сучасного життя. Звучало багато пісень про Україну, що було особливо зворушливо,адже їх виконували діти. Учні школи щиро з добротою і чуйністю сприймали виступ дитячого ансамблю.

 Гості вручили кожній дитині солодкі подарунки. А найголовніше, подарували вихованцям найдорожче, найцінніше – любов і тепло своїх сердець, для того, щоб щасливих дітей стало більше.

Переглядів: 522 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz