Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 08:13

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 25 » Перше вересня
10:37
Перше вересня

Як швидко пролетіло літо...  Непомітно підкрався вересень. І ласкавим сонечком, тихим вітерцем запросив учнів, вчителів, батьків на шкільне подвір'я Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів Тернопільської обласної ради. Зі свята Першого дзвоника розпочався новий навчальний рік. Школа прийняла у свою дружню родину  першокласників, які розпочинають цікаву мандрівку дорогою знань.

Директор школи Осідак В.Г. зауважив, що для малечі це свято завжди хвилююча подія, адже для них розпочнеться цікаве шкільне життя. Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Учнів привітали зі святом педагоги школи та гості. Вони побажали успіхів у навчанні, міцних знань, що стануть фундаментом самостійного життя.

Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві, лікуванні й оздоровленні дітей.

Шкільне подвір’я наповнилось новими учнями, святковим настроєм, щирими усмішками, національними строями та родинним теплом. Дзвінка мелодія першого дзвоника знаменувала початок нового шкільного року.

День знань в санаторній школі – інтернаті традиційно розпочався першим уроком на тему «Ми – українці, ми – європейці».

На цьому уроці учні мали змогу пригадати та удосконалити свої знання про Україну, як частину Європи: про її звичаї, традиції, культуру, історичне минуле. Зрозуміти і відчути себе європейцем, адже ми – європейці настільки, наскільки ми – українці; і лише відчувши себе справжнім українцем, можна будувати свій український дім за європейськими стандартами. Школярі також здійснили знайомство з Європою: дізналися багато цікавого про Європейський союз, його символи, культуру, цінності, рівень життя.

Невід’ємною частиною уроку стала вікторина «Україна – моя Батьківщина».

Бажаємо всім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, оздоровитись та досягти омріяної мети.

Вітаємо учнів, вчителів, батьків з початком нового навчального року. Успіхів, нових звершень, гарних оцінок!

Переглядів: 514 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz