Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 02:26

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Перша зустріч із «штурманами» Філії «Перспектив» МХП
09:38
Перша зустріч із «штурманами» Філії «Перспектив» МХП

«Штурмани» від Філії «Перспектив» разом з координаторами із громадської організації «Команда Detdom.info» відкрили другий сезон волонтерства у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради у рамках проекту МХП ««Штурмуймо» інтернати разом!».

До Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату Тернопільської обласної ради приїхали ініціатори програми корпоративного волонтерства: Анна Позняк, фахівець із внутрішніх комунікацій департаменту управління персоналом та комунікацій МХП та Валентина Крижановська, керівник Львівської регіональної служби управління персоналом. Перед поїздкою був складений план програми перебування в закладі. Головні акценти якої є профорієнтація, адаптація, соціалізація та інша нематеріальна допомога вихованцям школи.

За задумом команди волонтерів Філії «Перспектив» дітки 7-11 класів інтернату мали навчатися кулінарії - приготуванню вареників. Приємним та цікавим для дітей стало відвідування разом з волонтерами магазину, де вони самі визначалися з необхідними продуктами для приготування їжі. У процесі роботи учні провели майстер-клас з приготування вареників та сервіровки святкового столу.

Для дітей, що проживають у інтернатних закладах участь таких волонтерів – це приклад успішної дорослої людини, друга, що може поділитися своїм досвідом та порадою, направити та підтримати у навчанні, життєвих питаннях тощо. Наступна зустріч волонтерів з вихованцями уже скоро.

Переглядів: 328 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz