Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:23

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 24 » Передвеликодні зустрічі
14:37
Передвеликодні зустрічі

27.03.2018 року до Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної на передодні Великодня завітали гості з м. Рівного, представники міжнародної благодійної організації «ББК Україна». Вони зіграли для дітей лялькову виставу «Що таке пасха?» та подарували їм солодощі. Діти збагатилися духовно, зрозумівши, пасха це – оновлення, відродження людської душі, що має бути дуже  важливо для кожного.

29.03.2018 року перед Великодніми святами  працівники «Се Борднетце - Україна» вкотре відвідали своїх підопічних – учнів Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради, які були надзвичайно раді бачити своїх давніх друзів. Гості привезли дітям: новий гарний одяг, фени для волосся, машинки для стрижки, солодощі, фрукти та  хороший настрій. Зустріч завершилася теплим спілкуванням.

29.03.2018 року до учнів школи приїхали волонтери фундації «Відкриті двері» разом з керівником Смоліним Віталієм. Вони вручили подарунками, які такі необхідні для покращення побутових умов вихованців: пральні машинки, велику сушарку для одягу та постільну білизну. Було проведено з дітьми інтерактивні бесіди на морально-духовну тематику. Діти були раді гостям і пообіцяли, що  з нетерпінням будуть чекати на наступну зустріч.

Переглядів: 467 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz