Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:16

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 16 » Останній дзвоник пролунав
11:25
Останній дзвоник пролунав

День сьогодні такий незвичайний.
Встало сонце, умите в росі.
Скликав в школу нас дзвоник останній
І зібрались на свято усі.

27.05.2016 року теплий  травневий ранок зібрав на шкільному подвір’ї всю учнівську та батьківську  родину на свято Останнього дзвоника. Для учнів школи закінчились  уроки – попереду тепле літечко, пора канікул. Для випускників – пора прощання з рідною школою. Наша школа провела у доросле самостійне життя дванадцять випускників.

Аби розділити радість свята, привітати дітей із закінченням навчального року, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя, з вітальним словом до випускників звернулися директор школи Осідак В.Г., класний керівник Глядик М.Б., вихователька Метельська С.М.

Прикрашали урочистість виступи творчих дітей закладу, першокласників, випускників та батьків, які побажали дітям мирного неба, щастя, достатку, доброї долі, успішного поступлення у навчальні заклади. В цей день у словах, віршах та піснях звучала і гордість за випускників, і біль розставання, і надія у щасливе та успішне майбуття кожного з них, линули слова вдячності вчителям, вихователям, батькам.

Випускники востаннє вслухалися в перелив дзвоника, і віриться, що назавжди збережуть у своїй пам’яті ці неповторні хвилини прощання зі школою.

Щиро вітаємо усіх випускників із закінченням школи, бажаємо здійснення усіх мрій і щоб кожен з вас залишив частинку рідної школи у своєму серці на все життя!!!

Тож щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

Переглядів: 511 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz