Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:23

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Новорічна феєрія
12:23
Новорічна феєрія

Новий рік — це такий чудовий і дивовижний час, коли хочеться вірити в різні дива, хочеться вірити, що все загадане незабаром збудеться, що саме те, про що так довго мріялося протягом всього року, неодмінно має здійснитися.

Новий рік — це шанс розпочати все спочатку. Можна, нарешті, виконати давно забуті обіцянки, завести нову корисну звичку або просто зробити більше добрих вчинків. Місяць грудень — унікальний, він радує дітей канікулами, а їхніх батьків — тривалим відпочинком від повсякденних турбот. І старі, і молоді отримують можливість переосмислити прожите життя.

Не обминув радісний, святковий настрій і Гримайлівську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів. Коли діти дорослішають дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! 21.12.2019 року у школі відбулися Новорічні свята.

У останній день навчання діти взяли участь у  новорічній пригоді, де їм доводилось виконувати різноманітні новорічні завдання. Наприкінці змагань їх зустріли Дід Мороз та Снігуронька, які привітали дітей з наступаючим Новим роком та відпустили всіх на зимові канікули!

Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

 

 

 

Переглядів: 374 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz