Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 09:21

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Ніщо не завадить нам гратися!
12:18
Ніщо не завадить нам гратися!

02.02.2017 року у Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради з учнями 5-9 класів вчитель англійської мови Скиба І.І. організувала і провела квест під назвою «Як у світі святкують Різдво?». Під час якого учні вирішували цікаві завдання (створювалась інтрига) і корисні (здобували нові знання в незвичайний спосіб) Дітлахи розповідали віршики про зимові атрибути цього свята, колядували, співали  та насолоджувалися відчуттям радості та шкільного затишку.

До заходу старалися залучати всіх: і школярів, і вчителів. Цікаві конкурси, танці  та спільний перегляд різдвяних мультфільмів зближував всіх. Навіть до відгадування загадок від Санта Клауса долучилися вчителі навчального закладу, які старалися допомагати учням.

Захід промайнув швидко. Наостанок всі разом заспівали пісню «Merry Christmas», з якою попрощалися з Різдвом до наступного року.

Педагоги, які були присутні на заході, зробили висновок:

  • ігри слугують для отримання нових навичок і корисного досвіду, який важко отримати в інших умовах. Школярі краще запамятовують інформацію завдяки навчальним іграм, а не на звичайних уроках, тому, що отримують знання, коли вирішують свої завдання.
  • Квест дає гравцям змогу вчитися, виконуючи завдання спільно, перебуваючи в таких умовах, коли потрібно приймати швидкі та слушні рішення; виявляти кмітливість, розвивати свої здібності.

Освітні квести стають все популярніші в школі.

Переглядів: 456 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz