Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 12:49

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 25 » «Не словом, а ділом» - такий стиль життя школи
15:03
«Не словом, а ділом» - такий стиль життя школи

Веснує природа і час підходить до великого християнського свята Паски. Дерева прибралися в обнови, кожен наводить лад надворі і в оселі. Думками і діяннями люди наближаються до свята.

Хочеться прикрасити і школу, щоб кожен міг порадіти за  зміни,які роблять нашу Гримайлівську санаторну школу-інтернат  ще кращою.

Вчителі: Семенчук Ю.П., Ксьонжик Ю.С., Гоц А. В., Каня В.Г., Мілух А.М.  Працювали на ремонті приміщення, готуючи його під майбутній сучасний новий комп’ютерний клас, якого з нетерпінням чекають діти. Безумовно – це гарний приклад для вихованців  школи і хороша справа для всіх.

Також вчителі брали активну участь у будівництві фітозалу, який з ініціативи директора школи В.Г. Осідака створено в школі, з метою покращання умов лікування та оздоровлення дітей.

Заступник директора з господарської частини Мадараш Ж. В. та завідуюча шкільною ділянкою, вчителька біології Перейма Л. Б. організували весняні роботи на шкільній ділянці та у теплиці. Працівники та учні школи посадили картоплю та городину.

У вихованців  школи під час виконання різних видів роботи  формувалися навики праці і виховувалась повага до людей,які працюють у школі-інтернаті.

Тому, що часто доводиться спостерігати, як учні в школі з неповагою ставляться до технічних працівників. Звичайно, прибирання — ніби проста  робота, але це не означає, що вона не потрібна і не достойна пошани. Уявімо собі, що ми залишилися без техпрацівників. Як буде виглядати школа в кінці робочого дня? Яким буде повітря без вологого прибирання?

За кордоном прибиральники називаються гордо — рятівники від сміття. Це цілком справедливо. І учням  слід замислитися, кому вони мають сказати «спасибі» за  чистоту в школі.

Школа має ким пишатися! Це без анінайменшого перебільшення! 

Переглядів: 502 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz