Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 15:00

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 24 » Навчає гра
15:06
Навчає гра

Ось вони перед нами, маленькі першокласники, маленькі люди. Очі в них сяють від захвату. І дивлячись на ці зацікавлені обличчя, ми запитуємо себе: «Що чекає цю малечу через тиждень, місяць, рік? Чи зуміє вчитель здійснити їхні сподівання, чи зможе зробити так, щоб не згасав вогонь у їхніх очах, щоб іскрилися вони жадобою знань?» Як багато залежить від першого учителя.

17 березня 2017 року в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради вчитель першого класу Штанько Н.М. продемонструвала рівень навичок першокласників та стан адаптації своїх вихованців до школи, під час проведення відкритого інтегрованого уроку з навчання грамоти (письма) та природознавства на тему «Письмо малої букви ш. Підготовчі графічні вправи. Написання складів слів та речень».

Це був урок-гра, на який завітали казкові герої Котик і Мишка. І ось казка прийшла до класу. Розцвіли посмішки на обличчях дітей, з’явилася розкутість, бажання відповідати, вчитися. За 40 хвилин уроку допитливі малюки зробили багато нових, цікавих відкриттів.

Всі присутні педагоги зрозуміли, що вчитель першого класу Штанько Н.М. дотримується прекрасного педагогічного правила: хочеш, щоб діти захотіли чомусь навчитися, забезпеч їм перший успіх. Спостерігаючи за першокласниками можна було зробити висновок, що всі вони прекрасно адаптувались до умов навчання в школі.

Переглядів: 471 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz