Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:22

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 26 » Ми подорожуємо Європою
14:12
Ми подорожуємо Європою

    22.05.2015 року у  Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради було проведено святкування до Дня Європи, що символізувало спорідненість України з європейською спільнотою.

    У рамках святкування відбувся захід «Україна – європейська держава». Організаторами, якого стали вчителі англійської мови  – Скиба І.І та німецької мови – Хом’як К.Я.  Учасниками дійства були учні 6 – 9 класів, проте малечі теж кортіло подивитись. Тому кожен мав можливість спостерігати за цим.

    Діти створили дві команди, а саме «Ерудити» та «Інтелектуали». Різні квести та  конкурси допомагали кожному проявити свої здібності та креативність. Особливо було цікаво школярам створювати колажі на англійській та німецькій мовах на тему «Звідки ти?» Також учасники мали можливість здійснювати віртуальні мандрівки країнами Європи та виконувати пісні різними мовами.

    Завдяки винахідливості і цікавим ідеям учнів було оформлено нестандартні візитки до різних країн. Дитячі малюнки, у яких було викладено власні мрії – просто вражали. Вихованці приклали багато зусиль, аби всі зрозуміли, що Україна –  Європейська держава.

   По закінченні святкування учасники обох команд отримали  призи за свою активність та ерудованість. Діти не тільки цікаво і весело провели свій вільний час, а й відкрили для себе багато чого нового.

Переглядів: 793 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz