Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:28

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Літній відпочинок та оздоровлення дітей
16:18
Літній відпочинок та оздоровлення дітей

Літо — час оздоровлення та відпочинку. Як відірвати дитину від комп’ютера, і зробити канікули насиченими, безпечними і повноцінними?

Літо — відмінний час поповнити сили, зарядитися енергією і відпочити.

Як провести літо школяреві?

Організувати й урізноманітнити дитячий відпочинок намагається адміністрація Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради. Літо 2016 року запам’ятається вихованцям школи. 30 школярів провели свій відпочинок в оздоровчому дитячому таборі «Берізка», Рівненської області, 20 дітей відпочивали в пришкільному оздоровчому таборі, 16 учнів провели свій відпочинок в дитячому санаторії смт. Яблунів, Гусятинського району і 10 учнів пройшли оздоровлення в позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Аіст» на березі моря в Одеській області. Для дітей проводилися пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі ігри, тематичні гуртки.

У дитячих таборах, дитина отримує необхідні життєві навички: вчиться бути самостійною, комунікабельною, корисною для колективу, реалізовувати себе. Такий відпочинок приніс тільки на користь.

Дитина, яка оздоровилася і набралася сил, зарядилася енергією сонця, лісу або моря, використовуватиме цю енергію цілий рік. Вона і хворіти буде менше, і вчитися краще!

Переглядів: 528 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz