Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 07:46

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Козацькі розваги
11:18
Козацькі розваги

14 жовтня 2016 року з нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва,  Дня української повстанської армії, Дня свята Покрови Пресвятої Богородиці в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті  було проведено спортивні розважальні змагання «Козацькі розваги».

Мета заходу – розширити знання молодого покоління про запорізьких козаків, їхні традиції, побут, звичаї, виховання у дітей національно-патріотичних переконань, національної гідності і самосвідомості, спритності, кмітливості, любові до своєї неньки – України та її історії.

Під козацький марш команди зайняли свої місця. У змаганні прийняли участь учні 8, 9, 10, 11 класів. Учасники були поділені на два курені: курінь "Козаки" та курінь "Чайки".

 Розпочався турнір із виконання Гімну України. З вітальним словом до учасників спортивного заходу звернулась вихователь школи Ющак Тетяна Богданівна. Вона наголосила на важливості українських військових традицій, гідного вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості українців, які присвятили своє життя служінню рідному народу, захисту своєї землі. Учасники вшанували хвилиною мовчання  випускника нашої школи Руснака Миколу Ігоровича та всіх воїнів, які загинули в АТО. Згадали тих, хто тепер захищає на сході нашу державу.

Розпочалися справжні змагання: козацька естафета, конкурс «Вершники»,  конкурс народної пісні, танцювальний конкурс,  інтелектуальний конкурс, змагання по армреслінгу та інші цікаві і веселі конкурси. Хлопці показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва.
         За змаганнями юних козаків залюбки спостерігали учні школи та вихователі.

День Українського козацтва у нашій школі – це свято історії, культури, високих моральних цінностей, а також – дружби та об’єднання заради  втілення у життя цікавих задумів та ідей.

Ми живемо в часи великих перемін і  не маємо права забути своєї історії. Любімо Україну! Шануймо її народ і себе! Хай кожен із вас добрими ділами стверджує: «Козацькому роду нема переводу!»

Переглядів: 578 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz