Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:37

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 22 » Кисневі пінки - у нас смачніше!
11:27
Кисневі пінки - у нас смачніше!

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа- інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради придбала обладнання для виготовлення кисневої пінки для вихованців.

Киснева терапія – це широко розповсюджена процедура яка вважається одним з найдоступніших та найбезпечніших методів насичення організму киснем.

Уже через декілька процедур відбувається нормалізація мікрофлори у кишково-шлунковому тракті, покращення кровообігу у нирках, пришвидшене виведення токсинів з організму. Це пов’язують тим, що кількість кисню яка надходить через шлунок у організм людини, (при проходженні курсу кисневої терапії) перевищує кількість надходження кисню через легені вдесятеро разів.

Киснева пінка - це не тільки приємний на смак напій, але ще й корисна процедура, за допомогою якої покращується загальний стан організму. Основним компонентом такого напою є кисень, а також вітамінна суміш, що складається з трав'яних настоїв, соків або молока.

Ну, і наостанок, хочемо додати, що у нас, в санаторії кисневі пінки не тільки корисні, але ще й надзвичайно смачні, так що ставайте сильнішими і більш здоровими, просто насолоджуючись смаком відмінного напою. Піклуйтеся про себе - адже це так приємно!

Переглядів: 353 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz