Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 01:42

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 8 » "Хто зверху?" - розважально-пізнавальна гра
12:34
"Хто зверху?" - розважально-пізнавальна гра

У суботу 2 лютого 2019 року у нашій школі пройшла розважально-інтелектуальна гра «Хто зверху?», в ході якої учасники намагались вияснити, хто ж все-таки розумніший і кмітливіший: хлопці чи дівчата.

 У грі прийняли участь по одному хлопцю та одній дівчині з кожного класу. Вони мали змогу проявити свою кмітливість, фантазію, винахідливість, асоціативне мислення та акторське мистецтво і доказати, хто ж саме «зверху». Гра проходила дуже весело і під бурхливі оплески вболівальників.

Ведучими даного заходу були вихователі Маланчук Н.Р. та Семенчук Г.В. Стежили за грою та оцінювали учасників судді: завуч по виховній частині Боднар І.Є. та  вихователі школи.

За підсумками гри перемогу одержала команда дівчат. Хлопці  наступали своїм суперницям на п’яти, але фінальний батл вирішив остаточний результат.

Всі учасники були надзвичайно захоплені грою,бо ця гра проводилась вперше у стінах школи, а команда переможців ще й отримала  приз.

Організатори свята дякують всім за участь у грі  та бажають, щоб в житті не було таких «батлів» між дівчатами та хлопцями, оскільки кожен з них кращий по-своєму.

Переглядів: 368 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz