Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 09:49

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 3 » «Герої – не вмирають»
21:42
«Герої – не вмирають»

Під мелодію гімну Майдану «Пливе кача» ведучі 11 класу Міханько Каріна і Калинюк Тетяна запалили свічки пам’яті за загиблими  за волю нашого народу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні. Тиша, в якій відчувалась біль, смуток і скорбота, запанувала в душі кожної дитини, дорослого. Вдивляючись у кожне обличчя, яке зображене на плакаті, переглядаючи хроніку «Небесна Сотня в вирій відлетіла», ми низько схиляємо голови перед пам’яттю людей різного віку, які загинули у мирний час XXI ст.

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми пишаємось тим, що наше минуле містить багато прикладів того , як треба любити і обороняти свій край. «Небесна Сотня» - це герої нашого часу! Це ті, хто  полягли за нас, за щасливе майбутнє наших дітей, відстоюючи гідність, соціальну справедливість. Вони вірили – у перемогу добра над злом, правди – над неправдою. Надіялись на краще майбутнє для своєї рідної землі.

На вечорі прозвучали патріотичні пісні. З уст дітей лунали вірші, які нагадували про події п’ятирічної давності. Про страшні дні, години, хвилини, які відбувалися в Києві на Хрещатику.

 На цей вечір був  запрошений Парох місцевого  храму Покрови Присвятої Богородиці Отець Степан  Боднар . Котрим, спільно з присутніми, була відслужена панахида за душі загиблих на Майдані.

Емоційною кульмінацією вечора – пам’яті  стало спільне виконання державного гімну України.

Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашого минулого, коли проливали кров патріоти . Адже хто не знає минулого – не вартий майбутнього!

Переглядів: 358 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz