Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 19:27

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Естафета ДОБРА з-за кордону
16:10
Естафета ДОБРА з-за кордону

«У кожній людині є сонце, тільки дайте йому можливість світити!» Це сонячне світло зігріває душі дітей, які відчувають себе потрібними, коли до них приходять підтримати, допомогти, просто поспілкуватися, і сповнює вірою у власні сили тих, хто цю допомогу несе, хоча б на мить перетворюючись на всемогутнього доброго чарівника.

19.12.2017 р. по всіх коридорах і класах Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради стояв смачний цитрусовий запах. 80 кг мандаринок від американського Миколая (в ролі якого були Nataliya Shmoron і Ірина Шморон) а також, солодощі від Maria Galan створили дітям справжній святковий настрій.

Дуже хочеться звернутися до всіх небайдужих: починаються новорічно-різдвяні свята, якщо ви купуєте подарунки дітям чи родичам, купіть на 1 шоколадку більше, не пошкодуйте. Огляніться навколо, очевидно, що на сусідній вашій вулиці чи просто у селі, чи місті є діти, які дуже чекають на подарунки на новорічно-різдвяні свята. Повірте, в цьому шаленому, шаленому світі творити добро набагато легше, ніж ми думаємо.

І справа не в шоколадках чи мандаринках, а справа у простій людській небайдужості, доброті сердець простих людей, чистій і безкорисливій любові, що так яскраво світить у щирих, добрих дитячих очах.

Переглядів: 501 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz