Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 14:24

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Дзвоник в школі пролунав, рік новий нам розпочав!!!
13:16
Дзвоник в школі пролунав, рік новий нам розпочав!!!

3 вересня у стінах нашої школи пройшло свято Першого дзвоника. Заклад, який перебував у літньому сні, знову ожив наповнившись веселим і радісним щебетом та сміхом. Учні засмаглі та сповнені сил і наснаги, до нового навчального року, з ентузіазмом та натхненням брали участь у проведенні заходу.

Розпочав наше святкування привітальним словом директор школи Осідак В.Г. До нього з Божим і пастирським благословенням долучився священнослужитель о. Степан Боднар.

Веселе завжди переплітається з сумним… І ми на своєму святкуванні не могли залишити поза увагою події  які відбуваються на сході України. Хвилиною мовчання було вшановано усіх загиблих та покладено квіти до меморіальної дошки учня нашої школи Руснака Миколи, який загинув 11 липня 2014 року під Зеленопіллям Луганської області.

В нашу шкільну сім’ю  влилося юне поповнення – наші першокласники. І їх у цьому навчальному році немало – 14. Маленькі , ще несміливі, радісні і трішечки незграбні, з великими, наповненими тривогою, перед невідомим і водночас цікавістю очима – вони провісники Нової Української школи. А ще, окрасою заходу був шкільний ансамбль « Мальви», який не лише виконував нові та цікаві пісні, а й підтанцьовував додаючи веселості та азарту на початку нової навчально – виховної подорожі під назвою Навчальний рік.

Хай щастить, вам, наші школярі!!!

Переглядів: 379 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz