Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:06

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 12 » Дні творчих уроків у школі
11:55
Дні творчих уроків у школі

     У Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернат I-III ступенів пройшли дні творчих уроків «Співтворчість учителя і учня - запорука успішного навчання».

   10.03.2015р. заступник директора з навчальної роботи, вчитель математики Чорнобров Н.О. та учні 6-а класу запросили всіх на інтегрований урок з математики та історії України «Множення раціональних чисел. Запорізька Січ.». 

    В доброзичливій, сприятливій атмосфері, з турботою про дитину, її розвиток та здоров’я  пройшов урок. Вихованці множили раціональні числа, вивчаючи історію Запорізької Січі.  Вчителька на уроці використала елементи педагогічної технології «Створення ситуації успіху» (за  А. С. Бєлкіним).  

 Учні робили «кораблики-очікування», «влучали в ціль», даючи відповіді на питання, розшифровували назву козацького човна; сходинками «піднімись, не спіткнись», розв’язуючи вправи, сідали у козацьку чайку; зробили фізкультхвилинку «Козачата»; розглядали картину «Козаки пишуть листа турецькому султану»; виконували тести онлайн; шукали скриню зі скарбами- оцінками, співали.

   Віра в кожну дитину, її здібності і можливості, розуміння дитячої душі, новий підхід до навчання - це те, що дало кожній дитині відчуття успіху і радості.

 

Переглядів: 711 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz