Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 01:13

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 17 » Подарунки Святого Миколая
16:08
Подарунки Святого Миколая

14.12.2014 року учні 1-3 класів  Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради їздили в м. Тернопіль до лялькового театру на виставу «Бременські музиканти». Це було для маленьких глядачів «велике відкриття», адже в театрі вони вперше. Вихованці дякують, за надану можливість «ЕВРІКА» відвідувань м. Тернополя, меценатам з ТОВ «Се-Борднетце Україна».

14.12.2014 року семеро вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради були запрошені на свято, організоване Тернопільським обласним благодійним фондом «Майбутнє сиріт» (координатор Назаренко А.Г.). Спогади про цікаву, захоплюючу програму заходу будуть зігрівати серця дітей в Різдвяну ніч. М’ячі, настільні ігри, які подарували дітям стануть у пригоді  під час зимових канікул.

16.12.2014 року працівники Гусятинського РВ УМВС України завітали до вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради з вітаннями, добрими побажаннями та подарунками. Спортсмени школи одержали: м’ячі, скакалки, гімнастичні круги. Фото на згадку і гучне «ДЯКУЄМО» запам’яталося всім.

Переглядів: 759 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz