Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:47

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 28 » Дива напередодні Різдва
18:54
Дива напередодні Різдва

Вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи- інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради також очікували дива. Їхні сподівання здійснив директор ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» Екхард Бістрам  та працівники очолюваного ним підприємства. Вектор доброчинності цього колективу для наших дітей набуває все нових напрямків. 

 Для всіх молодших школярів школи-інтернату були організовані поїздки в ляльковий театр м. Тернополя на вистави «Бременські музиканти» та «День народження кота Леопольда». Діти вдячні  директору Тернопільського лялькового театру Шелепу І.В. та всьому колективу театру за цікаво проведене дозвілля.

Напередодні канікул, 23.12.2014р. працівники ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» разом з керівником відділу персоналу Лазар О.К. завітали до дітей у школу із фолькльорно-етнографічним ансамблем «Ходаки», які виступили із програмою - вітанням до Новорічних та Різдвяних свят. Гості вручили кожній дитині солодкі подарунки.

Відділ логістики, який очолює Семирко Т.Б., придбав для наших спортсменів різноманітний інвентар для тренувань. Окрім того, 30 сучасних ортопедичних матраців, які привезла фірма «СЕ Борднетце-Україна» вихованцям, зразу знайшли своє місце у дитячих спальних кімнатах. А подаровані ялинкові прикраси ручної роботи стали приємною несподіванкою для всіх. В атмосфері родинного затишку гості та діти прикрасили шкільну ялинку.

Нехай у Різдвяну ніч, за турботу  проявлену до кожної дитини, за щире та небайдуже серце, відчують тепло вдячного «ДЯКУЮ» вихованців Гримайлівської санаторної школи- інтернату  директор ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» Екхард Бістрам та його працівники.

Переглядів: 678 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz