Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 19.03.2024, 14:27

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 12 » Діти з Донецька побували в Гримайлові
13:53
Діти з Донецька побували в Гримайлові

28 школярів із зони проведення антитерористичної операції святкували Різдво у Гусятинському районі

На виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 29 грудня 2015 року №153 «Про організацію відпочинку дітей із зони проведення антитерористичної операції Донецької області» відділом освіти Гусятинської районної державної адміністрації було підготовлено доручення голови районної державної адміністрації «Про організацію відпочинку дітей із зони проведення антитерористичної операції Донецької області», відповідно до наказу департаменту освіти і науки від 29.12.2015 року №367 «Про перебування дітей з Донецької області на Тернопільщині»

3 січня 2015 року 28 дітей та 4 дорослих із Сходу України прибули на Гусятинщину. У м. Тернопіль на залізничному вокзалі їх зустріла начальник відділу освіти Кащишин О.А. Дітей поселили у Гримайлівській санаторній школі-інтернаті, де директор Осідак В.Г. та колектив працівників оточили їх теплом та турботою.

Для групи дітей, яка проживала в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів  Тернопільської обласної ради протягом 03-09 січня 2016 року було розроблено програму перебування дітей на теренах Гусятинського краю. 4 січня 2015 року завідувач райметодкабінету Цвігун Г.Й. та методист Янюк І.Я. спільно із науковими працівниками природного заповідника «Медобори» Капелюхом Я.І., Мульською О.П. та Бачинською У.О. провели майстер-класи з виготовлення традиційних українських оберегів: дідухів та різдвяних павуків. Також учні відвідали музей природного заповідника «Медобори», побували у ЗОШ І-ІІІ ст. ім.І.Пулюя смт.Гримайлів. Гостей привітав директор школи Войтюк Л.О., а учні школи запросили їх на святкове новорічне дійство. Учителі Філь Н.В. та Смолярська О.З. провели майстер-класи з виготовлення новорічних ялинкових прикрас.

У програмі відпочинку для дітей були також екскурсії у Копичинецький музей театру, у Гусятинський комунальний краєзнавчий музей, у Почаївську лавру, до церкви Володимира Великого у м.Тернопіль.

Освітяни, учні, батьки  радо поділилися своїми здобутками, ознайомили дітей із культурними звичаями, традиціями, пам’ятками культури та історії Гусятинщини.

Гості разом із учнями розучували різдвяні колядки.

Переглядів: 571 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz